La Cambra de Comerç de Valls dedica una Sala als Xiquets de Valls

La inauguració de la nova sala va comptar amb la presència dels caps de colla que van signar les dues grans fotografies del 3 de 9 sense folre de Santa Úrsula 2019.

La Cambra de Comerç de Valls inaugurava ahir dimecres, 28 d’octubre, la Sala Xiquets de Valls. Una nova sala de logística, equipada amb tecnologia d’última generació, amb una gran pantalla, wiffi, amples de banda i connexions ràpides, on es realitzen reunions i presentacions. L’acte es va iniciar amb la signatura de les dues fotografies gegants que presideixen la sala, amb els 3 de 9 sense folre que van carregar les colles vallenques per Santa Úrsula del 2019. Els caps de colla, Albert Martínez, de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i Jaume Martí, de la Colla Joves Xiquets de Valls també van plasmar-hi una dedicatòria.

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, va destacar que enguany és un any atípic en que no hi ha castells, però que cal seguir parlant de castells. Rovira va destacar que la Cambra sempre parla de castells arreu on va i que quan fa presentacions sempre mostra la fotografia dels Xiquets de Valls per marcar territori. Rovira també va fer un paral·lelisme de la pinya i força dels castells amb la pinya per aixecar un bon projectes.

L’acte va cloure amb la signatura del Llibre d’Honor de la Cambra per part dels presidents de les dues colles, Albert Pedret, de la Colla Vella, i Roger Estil·les, de la Colla Joves. Ahir va ser la primera vegada que els presidents visitaven l’ens cameral i van aprofitar l’ocasió per signar-ne el Llibre.

pedret signatura llibre scaled
estilles signatura llibre scaled
caps de colla salaiquets scaled
També et pot interessar