ofertes EMPRESES
Notícies > PREMIS I RECONEIXEMENTS DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS A EMPRESES I INSTITU...
PREMIS I RECONEIXEMENTS DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS A EMPRESES I INSTITUCIONS

PREMIS I RECONEIXEMENTS DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS A EMPRESES I INSTITUCIONS

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, a fi d'avivar i incentivar a les empreses i institucions de la demarcació, concedeix anualment uns premis i reconeixements sobre: Foment de l'Exportació;  Jove Emprenedor, a la Implantació, Ampliació i Inversió Industrial i a la Tasca Social, Econòmica i de Servei.  Aquest any 2019, el Ple de la Cambra ha acordat distingir a les següents empreses de la comarca: 

 

- PREMIS AL FOMENT DE L'EXPORTACIÓ 2018, a les empreses: per l'increment de les exportacions, s'atorga el premi a l'empresa CELLER COOPERATIU I SECCIÓ DE CRÈDIT DE VILA-RODONA, SCCL  -  CASTELL D’OR, SL   celebra aquest any 2019 el centenari de la construcció del seu celler cooperatiu; per la labor d'exportació més antiga i duradora, s'atorga el premi a l'empresa MATIAS GOMÀ TOMÀS, SA situada a La Riba; per l'obertura de nous mercats d'exportació, s'atorga el premi a l'empresa IBERBOARD MILL, SL, d’Alcover.

 Els premis al Foment de l'Exportació 2018 estan patrocinats pel BANC DE SABADELL

 

- RECONEIXEMENTS A LA IMPLANTACIÓ, AMPLIACIÓ I INVERSIÓ INDUSTRIAL, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls atorga els reconeixements a les empreses: EUROPASTRY, SA situada a Vallmoll; i a l'empresa GRIFFITH FOODS, SAU, instal.lada a Valls.

Els reconeixements estan patrocinats pel BANC DE SANTANDER

  

- RECONEIXEMENT PER LA TASCA SOCIAL, ECONÒMICA I DE SERVEI, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls atorga aquest reconeixement a la FUNDACIÓ “INTRESS” CENTRE D’ACOLLIDA EL PLA d’El Pla de Santa Maria.

El reconeixement ha estat patrocinat per l'Obra Social LA CAIXA

 

 - PREMI JOVE EMPRENEDOR 2019, el guardó d'aquesta edició s'ha atorgat a ALBERT PRAT ASENSIO, que va crear des de l’inici, l'any 2009 l'empresa PRAT INTERNATIONAL BRANDS, SL, actualment situada al Polígon Industrial de Valls.

 El Premi al Jove Emprenedor 2019 ha estat patrocinat per CAIXABANK

 

l'acte de l'entrega dels premis i reconeixements, es realitzarà a la Nit de Premis de Valls, organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls i la Fundació Ciutat de Valls, el dissabte 4 de maig a partir de 2/4 de 9 del vespre en el marc del Centre Cultural Municipal de Valls.

 


PREMIS I RECONEIXEMENTS DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS A EMPRESES I INSTITUCIONS

01/08/19
LES CAMBRES DE VALLS I BARCELONA TREBALLARAN JUNTES
Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i Josep M Rovira, president de la Cambra de Valls, es va reunir a Valls.     A la reunió mantinguda el passat dimecres 31 de juliol a la Cambra de...
Llegir més
27/07/19
Reunió operativa amb el president de la Cambra de Comerç de Sabadell.
El dimecres dia 24 de juliol, Ramon Alberich, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell es va reunir a la Cambra de Comerç de Valls amb el president Josep M Rovira.      La reunió es va...
Llegir més