ofertes EMPRESES
Notícies > Presentació nou Sistema Virtual d'Extinció d'Incendis...
Presentació nou Sistema Virtual d'Extinció d'Incendis

Presentació nou Sistema Virtual d'Extinció d'Incendis Presentació nou Sistema Virtual d'Extinció d'Incendis

Ahir dimarts 19 de febrer, a la Sala d'Actes de la Cambra de Comerç de Valls, amb la participació d'unes quinze empreses, s'ha donat a conèixer l'oferta de formació en PRL programada pel 2019 i la presentació d'un nou sistema de pràctiques d'extinció de foc, on s'ha mostrat un sistema de formació que s'anomena SISTEMA VIRTUAL D'EXTINCIÓ D'INCENDIS (SVEI), i permet a les empreses, que no tenen instal.lacions exteriors, fer pràctiques amb extintors reals però sense consumir ni CO2  ni pols.

 

L'SVEI és un sistema innovador amb patent única en el mercat, els extintors estan dotats d'un làser amb pressió i duració real.  La pantalla i el software ens permeten interactuar d'una manera molt realitsta per aconseguir una efectiva formació i amb molta participació dels alumnes.

 

El sistema virtual d'extinció d'incendis ofereix com avantatges que és pràctic i complementa la teoria, és més econòmic que la formació tradicional, redueix costos a l'empresa, és respecutós amb el medi ambient d'acord a la ISO 14001 i, a més a més, es pot personalitzar amb la reproducció en pantalla d'escenaris propis de la mateixa empresa.

 

La xerrada ha anat a càrrec dels ponents: Sr. Joan Pàmies, director de la delegació del grup Cief a Reus i Sr. Antonio Álvarez, coordinaodr de la formació tècnica del grup Cief a Reus.

 

 30/06/19
Presentació de l'Informe de Conjuntura 1r Trimestre 2019
Avui dijous 30 de maig, al matí, s’ha presentat a la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, l’Informe de Conjuntura Econòmica del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre”, corresponent al primer trimestre de...
Llegir més
06/05/19
BONA PARTICIPACIÓ EN LA VII FIRA-MERCAT DEL VEHICLE USAT I VEHICLES ELÈCTRICS - "VALLS, OCASIÓ"
Del 3 al  5 de maig, de divendres a diumenge, s'ha celebrat al passeig de l'Estació de Valls la VII Fira-Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics "Valls Ocasió", amb amplia oferta de vehicles a motor usats i seminous: turismes, 4x4,...
Llegir més