Si no pot visualitzar aquesta newsletter correctament, faci clic aquí

Newsletter
9
ABR
2019
Num
70
Curs: PREVENCIÓ LEGIONEL.LA - inici dimarts 7 d'abril

Curs: PREVENCIÓ LEGIONEL.LA - inici dimarts 7 d'abril Manteniment higiènic sanitari d'instal.lacions de risc davant la Legionel.la. El curs respon a l'establert al RD 865/2003, de 4 de juliol, article 13, que en relació amb la formació de legionel.la, obliga a tots i a totes, titulars de le instal.lacions a que siguin responsables i portin a terme els programes de manteniment periòdic que inclouen les millores estructurals i funcionals de les instal.lacions, així com el control de la qualitat microbiològica i fisio-química de l'aigua.

Des de la Cambra de Comerç de Valls i el grup Cief de Reus, estem organitzant aquest curs :

- Curs de Certificació Oficial de la Legionel.la - 25 hores - i es realitzarà els dimarts i dijous del mes de maig, en l'horari de 15:00 a 20:00 hores
- Curs de Renovació de la Certificació Oficial de la Legionel.la - 10 hores - i es realitzarà el dimarts 7 i el dimecres 9 de maig de 15:00 a 20:00 hores,

Per a més informació es poden dirigir al departament de Formació de la mateixa Cambra de Comerç de Valls, al tel. 977 600 909 o bé per correu electrònic a : formacio@cambravalls.com

Més informació aqui
Curs: COMPTABILITAT AVANÇADA. PGC - inici dimecres 8 de maig

Curs: COMPTABILITAT AVANÇADA. PGC - inici dimecres 8 de maig L'objectiu del curs es d'aprender amb certa profunditat el funcionament dels comptes segons la normativa del PGC, els principis de comptabilització comptable i les diferències amb les taules fiscals aprovades per l'AEAT, comptabilitatzar l'Impost de Societats, confeccionar perfectament els comptes anuals, incloent balanç de pèrdues i guanys, memòria, estat de canvis en el patirmoni net, ...

Aquest curs va dirigit a les persones que coneguin la comptabilitat bàsica, estudiants, personal, administratius o tota aquella persona que vulgui aprofundir en el PGC

Per a més informació us podeu adreçar al departament de formació de la Cambra de Comerç de Valls, al Tel. 977 600 909 o bé per correu electrònic a : formacio@cambravalls.com

Més informació aqui
MISSIÓ INVERSA VI I CAVA A VALLS - Dimecres 25 i Dijous 26 de setembre

MISSIÓ INVERSA VI I CAVA A VALLS - Dimecres 25 i Dijous 26 de setembre La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, organitza una missió comercial inversa del sector de vins i caves, amb l'objectiu de portar a 5-7 importadors en total d'Alemanya i Països Baixos per a que es reuneixin a Valls amb empreses catalanes i es pugui arribar a acords de compra-venda.

La missió es durà a terme els dies, dimecres 25 i dijous 26 de setembre, al matí, de 10 a 14 h. Tarda lliure per a visites a empreses.

El perfil dels importadors, com cada any, respondrà al de petita/mitjana empresa, que busqui producte de qualitat i valor afegit.

Les empreses interessades hauran d'omplir un formulari d'inscripció, així com fer arribar a la Cambra, una presentació i un catàleg dels seus productes en anglès.


Per a més informació dirigir-se al departament de comerç exterior al tel. 977 600 909 o bé per correu electrònic a internacional@cambravalls.com

Més informació aqui
PLA D'ACCIÓ INTERNACIONAL DE LES CAMBRES 2019

PLA D'ACCIÓ INTERNACIONAL DE LES CAMBRES 2019 La internacionalització empresarial és un objectiu prioritari per les cambres catalanes. I per aquest motiu presentem el calendari del Pla d'Acció Internacional de les Cambres de Comerç de Catalunya (PAI)

El PAI 2019 s'ha fet a partir de l'anàlisi de la situación económica acutal (tant a Catalunya com a al aresta del món), del potencial de les empreses catalanes per posicionar-se als diferents mercats i de les directrius de les polítiques comercials española i catalana.


Més informació aqui
VII Fira Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics - VALLS OCASIÓ, 3, 4 i 5 de maig

VII Fira Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics - VALLS OCASIÓ, 3, 4 i 5 de maig Centenars de vehicles participaran, de divendres a diumenge 3, 4 i 5 de maig, a Valls, a la VII Fira Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics "VALLS OCASIÓ", que es realitzarà al passeig de l'Estació de Valls.

La Fira-Mercat estarà oberta divendres 3, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre; dissabte 4, de les 10 del matí a les 9 del vespre i diumenge 5, de les 10 del matí a les 8 de la tarda, amb una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i garantia: turismes, 4x4, furgonetes, vehicles industrials, vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes, VMP elèctrics...

La coordinació és a càrrec de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la participació de l'Ajuntament de Valls i l'Associació de Tallers d'Automoció i Venda de l'Alt Camp.

El recinte de la fira està obert a tothom i s'espera una bona afluència de públic i de contactes comercials, en definitiva una gran fira.

TEST DRIVE, prova de vehicles (zona rotonda estació), itinerari urbà guiat, dissabte 4 de maig, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda, i diumenge 5 de maig a les 12 del migdia. Informació i reserva a l'estand CUÏC.

Sessions DEMO, dissabte 4 de maig de les 10 del mati a l'1 del migdia. Gestió punt de recàrrega VE a l'estand ETECNIC, i projecte mostostudent 2020 a l'estand URVOLTAGE RACING

Per altra part, Valls acollirà dissabte 4 de maig una nova edició del Ral.li Ciutat de Valls, prova puntuable en diferents categories pel Campionat de Catalunya. Es preveu la participació d'una setantena de vehicles que recorreran els 378 quilòmetres de la prova per les comarques de l'Alt Camp, Conca de Barberà i Baix Camp.

El passeig President Tarradellas serà el punt de concentració de vehicles i la sortida està programada a les 12 del migdia del dissabte 4 de maig. El Ral.li és organitzat per l'Escuderia Costa Daurada, i enguany compleix la seva desena edició.


Més informació aqui
MERCAT DE PALMES I PALMONS A VALLS - Dimecres 10 d'abril

MERCAT  DE  PALMES  I   PALMONS A  VALLS - Dimecres 10 d'abril
Demà dimecres 10 d'abril al matí, se celebrarà a Valls, el tradicional Mercat de Palmes i Palmons, un dels mercats més típics de l'any, a la capital de l'Alt Camp.

El Mercat de Palmes i Palmons, inclou el mercat setmanal del dimecres escampat pels diversos carrers comercials del nucli històric de Valls: El Pati, amb parades de palmes i palmons; al passeig dels Caputxins, la Muralla del Castell, la plaça de l'Oli i el carrer de la Carnisseria,... l'oferta extensa pel nucli antic de Valls.

Tothom és convidat al Mercat de Palmes i Palmons de Valls, el dimecres 10 d'abril, un mercat amb bullici, tipisme i tradició pels carrers i places de Valls.

VENIU ALS MERCATS DE VALLS, ELS DIMECRES I DISSABTES

Més de 800 anys fent mercats


Més informació aqui