Si no pot visualitzar aquesta newsletter correctament, faci clic aquí

Newsletter
19
MAR
2018
Num
69
Cursos: SEGURETAT EN TREBALLS EN ALTURA - PLATAFORMES ELEVADORES - ESPAIS CONFINATS

Cursos: SEGURETAT EN TREBALLS EN ALTURA  -  PLATAFORMES ELEVADORES  -  ESPAIS CONFINATS La Cambra de Comerç de Valls juntament amb el grup CIEF, organitzem aquestes tres accions formatives de prevenció de riscos laborals:

- Seguretat en Treballs en Altura - dilluns 25 i dijous 28 de març
- Plataformes Elevadores de Personal - dimarts 26 i dimecres 27 de març
- Espais Confinats - Dilluns 8 i dijous 11 d'abril

Per a més informació us podeu adreçar al departament de Formació de la Cambra de Comerç de Valls, al tel. 977 600 909 o també per correu electrònic a formacio@cambravalls.com

Més informació aqui
Màster Class LÍDERS D'ALT RENDIMENT - Dimecres 3 d'abril

Màster Class LÍDERS D'ALT RENDIMENT - Dimecres 3 d'abril Cambra de Comerç de Valls i el Grup CIEF de Reus, et conviden a la Màster Class de presentació del Curs Superior: Líders d'Alt Rendiment. La màster class serà eminentment pràctica i es durà a terme el dimecres dia 3 d'abril a partir de 2/4 de 10 del matí a les instal.lacions del Grup Cief de Reus.

El curs Superior de Líders d'alt Rendiment desenvolupa l'eficiència professional i personal que permet afrontar reptes de la realitat actual per assolir resultats de negoci i liderar equips guanyadors. Per aquest motiu el projecte es dirigeix a:

- Persones que prenen decisions a les empreses i les organitzacions
- Persones que gestionen equips
- Emprenedors - Emprenedores
- Persones que desitgin ampliar la seva visió estratègica de negoci

Per a més informació us podeu adreçar al Departament de Marqueting al Tel. 977 312 43 63 ext. 101-109


Més informació aqui
PLA D'ACCIÓ INTERNACIONAL DE LES CAMBRES 2019

PLA D'ACCIÓ INTERNACIONAL DE LES CAMBRES 2019 La internacionalització empresarial és un objectiu prioritari per les cambres catalanes. I per aquest motiu presentem el calendari del Pla d'Acció Internacional de les Cambres de Comerç de Catalunya (PAI)

El PAI 2019 s'ha fet a partir de l'anàlisi de la situación económica acutal (tant a Catalunya com a al aresta del món), del potencial de les empreses catalanes per posicionar-se als diferents mercats i de les directrius de les polítiques comercials española i catalana.


Més informació aqui