Si no pot visualitzar aquesta newsletter correctament, faci clic aquí

Newsletter
12
DEC
2018
Num
65
Mercat de Nadal a Valls - Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs - FICAP 2018 - Dissabte 15 i Diumenge 16 de desembre

Mercat de Nadal a Valls - Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs - FICAP 2018 - Dissabte 15 i Diumenge 16 de desembre FICAP'2018 - MERCAT DE NADAL - Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs, a Valls.

Dissabte 15 i Diumenge 16 de desembre (matí i tarda), Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l'any a la capital de l'Alt Camp.

On hi trobareu una variadíssima oferta d'aus de corral vives, criades de manera casolana, arbres i verd, figueres de pessebre, vins i caves, mel, dolços, objectes ornamentals, productes artesanals... i tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis. Un mercat que tindrà com a marc, el centre de la ciutat de Valls (plaça del Blat, el Pati, els carrers de la Cort i Jaume Huguet), i que farà irradiar tota la ciutat i la convertirà en un gran mercat extraordinari que transferirà molt d'ambient i animació als carrers, la qual cosa referma Valls com a ciutat comercial, de fires, festes promocionals i mercats.

El dissabte 15 i el diumenge 16 de desembre, des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre, esteu tots convidats a participar en el Mercat de Nadal de Valls, un mercat que se'ns ofereix uns quants dies abans de Nadal i que obrirà el cicle de les festes nadalenques, que, a Valls, ciutat dels Xiquets i dels Calçots, es complementaran en un variat ventall d'actes: il.luminació de carrers, exposicions, tradicions populars, pessebre, pessebre vivent, campanyes comercials...

Més informació aqui
MOSTRA D'APARADORS DE NADAL a Valls 2018

MOSTRA D'APARADORS DE NADAL a Valls 2018 Trenta-cinc establiments comercials de Valls, participen a la XXX Mostra d'Aparadors de Nadal 2018, organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls. Els establiments comercials que prenen part a la mostra, tenen ben visible als seus aparadors un cartell de Mostra d'Aparadors "ESTABLIMENT PARTICIPANT"

L'objectiu de la Mostra d'Aparadors. és la d'estimular la millor presentació, ornament i atractiu dels establiments comercials de l'Àrea de Valls i amb el desig de fomentar i promoure a un nivell màxim el comerç al detall de la demarcació de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls. La Mostra d'Aparadors estarà visible fins el 6 de gener.

I aquest any, des de la Cambra de Comerç de Valls, a fi d'incentivar la millor presentació i ornat, convoca un concurs entre la ciutadania que faci la foto més original dels aparadors de les botigues participants a La Mostra d'Aparadors Nadal 2018, les qual s'hauran de penjar a l'instagram amb el hashtag #AparadorsNadalValls18, durant els dies de l'1 de desembre al 6 de gener, i a partir del 7 i fins el 20 de gener, es podran votar les fotos recollides fent "m'agrada" al Facebook de la Cambra de Comerç de Valls, i la foto amb més "m'agrada", serà la guanyadora d'un val de compra de 100euros a gastar entre totes les botigues participants.


Més informació aqui
INFORME DE CONJUNTURA 3r. Trimestre 2018

INFORME DE CONJUNTURA 3r. Trimestre 2018 El dimarts 11, al matí, s'ha presentat a la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, "L'Informe de Conjuntura". L'Economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, corresponent al tercer trimestre de 2018, amb l'anàlisi de: el context econòmic mundial, el context de les economies espanyola i catalana, l'economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, l'ocupació i l'atur, la contractació laboral, la distribució comarcal de la nova ocupació, la creació d'empreses, la construcció residencial, la variació de preus, el finançament de l'economia, i el comerç amb l'exterior... que realitzen la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial de la URV, i les Cambres de Comerç de Reus, Tarragona, Tortosa i Valls i elaborat pel Grup de Recerca d'Indústria i Territori (GRIT) de la URV, amb el suport de la Diputació de Tarragona.

L'acte ha estat presidit per la Presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Sra. Laura Roigé, i presentat per la Dra. Mercedes Teruel, Directora de la Càtedra i el Sr. Joaquim Margalef, Catedràtic de la URV, acompanyats de representants de les Cambres de Reus, Valls i Tortosa.

En l'enllaç que figura al final d'aquesta mateixa notícia, us podeu descarregar l'Informe de Conjuntura, que esperem que sigui del vostre interès per conèixer la última realitat econòmica del nostre entorn immediat i les seves perspectives.


Més informació aqui