Si no pot visualitzar aquesta newsletter correctament, faci clic aquí

Newsletter
18
MAI
2018
Num
61
Curs B-LEARNING

Curs B-LEARNING El B-Learning o Blended Learning o formació híbrida, permet integrar en l'ensenyament d'idiomes, l'aprenentatge presencial i no presencial mitjançant l'ús de les tecnologies. Aquesta combinació de metodologies permet a l'alumne molta flexibiltat, quant a temps i lloc de dedicació, adaptant-les a les seves ecessitats formatives i a les seves preferències d'aprenentatge.

Des de la Cambra de Comerç de Valls i el Grup Cief, treballem sempre amb l'ànim constant de superar-nos i oferir als nostres clients la millor i més innovadora de les ofertes formatives en totes les àrees i nivells de coneixement.

Ara el mes de maig iniciem el 2n mòdul d'aquesta modalitat de formació d'idiomes B-LEARNING a la mateixa Cambra de Comerç de Valls, al que es podeu incorporar sense problema, encara no hagueu cursat el primer mòdul.

Més informació aqui
TÈCNIQUES DE PROMOCIÓ I CAPTACIÓ EN LES XARXES SOCIALS PER A PYMES

TÈCNIQUES DE PROMOCIÓ I CAPTACIÓ EN LES XARXES SOCIALS PER A PYMES La Cambra de Comerç de Valls juntament amb el Grup Cief, organitzen aquest curs amb l'objectiu de que l'alumne pugui aprendre eines i tècniques pràctiques i senzilles per a promocionar el seu negoci i els seus productes en les xarxes.

L'inici del curs serà dimarts dia 5 de juny amb finalització el dimarts dia 19 de juny, amb un cost de 150euros + IVA per alumne i amb al quantiat màxima bonificable de 130euros per alumne

Per ampliar informació i inscriure's us podeu adreçar al departament de Formació de la Cambra de Comerç de Valls a través del correu electrònic formacio@cambravalls.com o bé per telèfon al 977 600 909

Més informació aqui
Curs de: CARRETONS ELEVADORS, PLATAFORMES ELEVADORES I TREBALLS EN ALÇADA

Curs de: CARRETONS ELEVADORS, PLATAFORMES ELEVADORES I TREBALLS EN ALÇADA Des de la Cambra de Comerç de Valls i el grup Cief, s'organitza aquests tres cursos, de riscos laborals de:

- Operadors de carretilles frontal i retràctil amb inici el dimarts 12 de juny
- Operador de plataformes elevadores de personal, amb inici el dimarts 19 de juny
- Seguretat en Treballs en alçada, amb inici el dijous dia 21 de juny

Aquests cursos són bonificables els 100% i amb descomptes per a persones treballadores en situació d'atur i autònoms.

Per a més informació us podeu dirigir al departament de Formació al telf. 977 600 909 o be per correu electrònic a valls@cambravalls.com

Més informació aqui
PLA D'ACCIÓ INTERNACIONAL DE LES CAMBRES 2018

PLA D'ACCIÓ INTERNACIONAL DE LES CAMBRES 2018 La internacionalització empresarial és un objectiu prioritari per les cambres catalanes. I per aquest motiu presentem el calendari del Pla d'Acció Internacional de les Cambres de Comerç de Catalunya (PAI)

El PAI 2018 s'ha fet a partir de l'anàlisi de la situación económica acutal (tant a Catalunya com a al aresta del món), del potencial de les empreses catalanes per posicionar-se als diferents mercats i de les directrius de les polítiques comercials española i catalana.

Durant el 2018 cal aprofitar qualsevol oportunitat de negoci a l'exterior que es presenti. Es per això que les cambres catalanes han volgut centrar el seu esforç en la internacionalització empresarial, elaborant un Pla que ofereix a totes les empreses l'oportunitat d'accedir a les accions promocionals organitzades.

Esntrant a la página web de la Cambra de Comerç de Valls, hi trobareu el link de PAICambres

Més informació aqui
Jornada: II CONVENI COL.LECTIU ESTATAL DE LA INDUSTRIA, LA TECNOLOGIA I ELS SERVEIS DEL SECTOR DEL METALL (CEM) - Dimarts 12 de juny

Jornada: II CONVENI COL.LECTIU ESTATAL DE LA INDUSTRIA, LA TECNOLOGIA I ELS SERVEIS DEL SECTOR DEL METALL (CEM) - Dimarts 12 de juny Jornada Oberta sobre el II Conveni col.lectiu estatal de la indústria, la tecnologia i els serveis del sector del metall (CEM), dirigit a instal.ladors, empreses del metall i afins al sector.

Després de la publicació del II Conveni Estatal del Metall, en el qual es regulen les condicions laborals que afecten a instal.ladors i empreses relacionades amb el sector, s'ha obert debat sobre les diferents accions d'obligat compliment per les empreses afectades. Amb aquesta jornada PREVINT desitja poder ajudar-te a aclarir tots els dubtes que puguin sorgir.

El contingut de la jornada és: trets generals del conveni; relació entre el conveni i la PRL; en què canvia el nou conveni, com m'afecta i com haig de complir amb ell; quina formació és obligatòria, com haig de fer-la, qui ha de rebre-la i qui la imparteix; el conveni del metall reconeix la formació rebuda fins ara, com convalidar-la.

La Jornada tindrà lloc el dimarts dia 12 de juny a les 18:30 hores a la Sala d'Actes de la Cambra de Comerç de Valls, al carrer Jacint Verdaguer, 1

Aquesta jornada oberta està organitzada per l'empresa Prevint amb la col.laboració del Gremi d'Instal.ladors de l'Alt Camp i Conca de Barberà, Asssociació d'Empresaris del Polígon Industrial de Valls "ASSEM" i la Cambra de Comerç i Indústria de Valls.

Més informació aqui