Si no pot visualitzar aquesta newsletter correctament, faci clic aquí

Newsletter
11
ABR
2017
Num
52
Curs de CARRETONS ELEVADORS. Frontal i Retràctil

Curs de CARRETONS ELEVADORS. Frontal i Retràctil La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, organitza per aquest mes d'abril un curs teoric-pràctic d'operador de carretons elevadors frontal i retràctil.

Es durà a terme dilluns dia 24 la teoria, i dimarts i dimecres 25 i 26, les pràctiques.

Per a més informació us podeu adreçar al departament de formació de la Cambra de Comerç formacio@cambravalls.com o bé per telèfon al 977 600 909


Més informació aqui
Curs: BUSINESS ENGLISH, 3r mòdul

Curs: BUSINESS ENGLISH, 3r mòdul La Cambra de Comerç i Indústria de Valls juntament amb el Grup Cief, organitzem aquest curs d'anglès, dinàmic i interactiu dirigit a persones amb un nivell B1 Intermediate que busquin una millora significativa i ràpida de les seves capacitats de comunicació amb anglès oral i i escrit, pel seu ús en un context professional.

El curs es basa en metodologia altament interactiva, comunicativa i dinàmica basada en el concepte de les "3 Ps" (Presentació, Pràctica i Producció) on l'aula es converteix en una "empresa virtual"

Es tracta d'un curs modular, per tant, existeix la possiblitat de matricular-se de forma independent a cadascun dels mòduls (que tracten per separt l'ús de les tècniques i de l'anglès més adient en les diferents situacions del tacte empresarial) o bé fer el curs sencer

Per més informació i inscripcions us poder adreçar als departaments de comerç internacional al c.e. internacional@cambravalls.com / de formació al ce. formacio@cambravalls.com o bé per telèfon 977 600 909

Més informació aqui
Curs: PRESENCIAL INTENSIU D'ANGLÈS - juliol 2017

Curs: PRESENCIAL INTENSIU D'ANGLÈS - juliol 2017 La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, juntament amb el grup Cief, organitzem un curs de immersió, de nivel mig-alt, centrat en el "Business English" amb el que volem potenciar les habilitats necessàries per comunicar-se amb efectivitat.

Els objectius, són clars, assolir una total confiança i domini de l'anglès en situacions quotidianes, trencar la barrera psicológica d'expressar-se en un altre idioma, expressar-se de forma ágil, amb gran fluïdesa i seguretat, aconseguir una base gramatical sòlida...

Els blocs estan repartits:
- Business Communication
- Business Meeting
- Speaking in Public
- Negotiation

El curs es durà a terme la semana del 24 al 28 de juliol, de dilluns a divendres de les 9 del matí a les 7 de la tarda, a l'aula de formació de la mateixa Cambra de Comerç de Valls.

Per més informació i inscripcions us poder adreçar als departaments de comerç internacional al c.e. internacional@cambravalls.com / de formació al ce. formacio@cambravalls.com o bé per telèfon 977 600 909

Més informació aqui
MISSIÓ COMERCIAL A SÈRBIA I MONTENEGRO 2017

MISSIÓ COMERCIAL A SÈRBIA I MONTENEGRO 2017 La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, juntament amb la Cambra de Comerç de Terrassa, organitzem una Missió Comercial Multisectorial directa a Sèrbia i Montenegro.

L'objectiu d'aquesta acció comercial es reunir-se en destí amb potencials importadors i tancar acords de compravenda. Les empreses interessades poden posar-se en contacte amb el departament de comerç exterior al correu electrònic: internacional@cambravalls.com o bé per telèfon al 977 600 909

Més informació aqui
PLA D'ACCIÓ INTERNACIONAL DE LES CAMBRES - PAICambres 2017

PLA D'ACCIÓ INTERNACIONAL DE LES CAMBRES - PAICambres 2017 La internacionalització empresarial és un objectiu prioritari per les Cambres Catalanes, i per aquest motiu, presentem el calendari del Pla d'Acció Internacional de les Cambres de Comerç de Catalunya (PAI).

El PAI 2017, s'ha fet a paritr de l'anàlisi de la situacìó econòmica actual (tant a Catalunya, com a la resta del món), del potencial de les empreses catalanes per posicionar-se als diferents mercats i de les directrius de les polítiques comercials espanyola i catalana.

Durant el 2017 cal aprofitar qualsevol oportunitat de negoci a l'exterior que es presenti. Es per això que les Cambres Catalanes han volgut centrar el seu esforç en la internacionalització empresarial, elaborant un Pla que ofereix a totes les empreses l'oportunitat d'accedir a les accions promocionals organtizades.


Més informació aqui